Ez tüdőgyulladás lehet?
Figyelt kérdés
Egy hónapja véreset köhögtem fel háromszor sürgősségire mentünk ott csináltak minden vizsgálatot mellkas röntgent vérvétel gyulladást is néztek nem találtak semmit azt mondták ha nem múlik menjek vissza lehet valami elpattant hajszálér a torkomban mert csak akkor köhögtem fel vért ha hátra feküdtem. Azóta nem volt tünetem ilyen.Van egy allergiás tünetem hogy hátra folyik a váladék és az köhögtet egyébként nem volt láz se hóemelkedés se mellkasfájdalom semmi.Másnap elmentem a háziorvoshoz mondta hgy a torkom piros de a vérképem így is jó nem ad rá semmit nem kell antibiotikum. Elmentem magán úton ct-re amit megkédeztem a háziorvost azt mondta gyógyuló hörghurut nem kel rá semmi a jó vérkép miatt meg már úgyis gyógyuló. Most voltam tegnap allergiavizsgálaton ott azt mondták hgoy gyógyuló tüdőgyulladásom volt. mOndtam hogy előtte öt nappal volt rötngenem meg vérvételem semmit nem mutatott.Most félek hogy valami visszamard belőle de tünetem nem volt azóta sem bár lassan már érzem hogy fáj a hátam és beképzelem.Hogy lehet tügdőgyulladásom ami gyógyul ha előtte öt nappal nem volt semmi a röntgenen és a vérvételen és három orvos hallgatott meg öt nap alatt és senki nem hallott semmit?2014. márc. 12. 12:09
1/2 anonim válasza:
Három orvos is megvizsgált, egyik sem talált tüdőgyulladást, ne képzelj be semmit utólag, ráadásul mi maradhatott volna vissza, ha semmi tüneted nincs.
2/2 A kérdező kommentje:
Én sem értem hogy lehetett tüdőgyulladásom ha se röntgen se vérkép ne látta se orvos nem hallotta. De a tüdőgyógyász szerint az van a ct véleményébe írva. Vagy nem jól értelmezi valaki?Köhögésem az volt de annyira minimális hogy szerintem tüdőgyulladásnál azért nagyobb van.
2014. márc. 12. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!