Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fül dobogás, lehet agydaganatr...

Fül dobogás, lehet agydaganatra utaló jel?

Figyelt kérdés
Azt mondják képzelt beteg vagyok, de én úgy érzem csak nem veszik komolyan a fájdalmaim ,tüneteim. 3 nappal ezelött dobogást éreztem a fülemben utána néztem neten ésírtak olyat ,hogy agy daganat... azóta már előidéztem az agydagantra utaló jeleket.
2014. márc. 10. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, valóban túlzásba viszed a dolgokat.

Fül "dobogás" sok más dologtól (pl. rossz fogtól, rossz mandulától stb) is lehet, sőt, akár csak szimplán is...mindenféle komoly baj nélkül.

Ne láss rémeket, minden bokornál! Többet ártasz az egészségednek azzal, hogy bestresszelsz minden apróságon... :)

2014. márc. 10. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Rögtön agydaganat, amiért dobogást érzel a füledben?! Ez sokkal inkább valami ér eredetű probléma, pl. magas vérnyomás vagy valami kisebb szűkület valamelyik érben. Az emberek 99%-a tapasztal ilyet életében párszor. Tényleg hipochonder vagy, és vigyázz ezzel, mert ha sokat jársz az orvosok nyakára ilyen hülyeségekkel, tényleg nem fognak hinni neked már akkor sem, ha baj van.
2014. márc. 10. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
hosszas vizsgálódás után megállapítottam, hogy az agydaganatnál sokkal súlyosabb bajod van, aminek a kimenete sajnos halálos ... a betegség lefolyása egyénileg változó hosszúságú (60-90 év), és jelentősen megterheli a szervezet : úgy hívják, hogy hipochondriával súlyosbított élet
2014. márc. 10. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is voltam hipochonder és szerintem ez a "betegség" a lakosság nagy részét érinti,sőt az emberiségét,mivel az interneten ma már minden betegség szimptómája elérhető egy kattintással. De a szervezetünk nem így működik,valaki tünetek nélkül él meg egy komoly betegsége,valaki pedig egy sima megfázástól is ágynak esik. Annyi mindenen múlik,hogy valaki egészséges-e vagy beteg,el sem hinnéd. Mindenesetre felesleges az öndiagnosztizálás,mert elég félelmetes dolgok születhetnek belőle,ha mélyebbre ásod magad az orvosi lexikonokban. A végén mindenféle kezelhetetlen genetikai betegséget bebeszélsz magadnak és boldogtalan leszel,hiszen vizsgálatra nem mersz elmenni,mert "mi van,ha kiderül,hogy tényleg az a bajom?",viszont napról-napra egyre jobban meggyőzöd magad,hogy márpedig neked az a bajod. Ez kicsit olyan,mint amikor az ember nem védekezik egy éjszakás kaland után,és retteg,hogy mit kaphatott el,de évekig húzza a HIV/szifilisz,stb vizsgálatot. Nyugi,ha az orvos azt mondja,hogy nincs gond,akkor felesleges stresszelni! De ahhoz el kell menni mindenképpen orvoshoz! Ne magad diagnosztizáld otthon,ez az első és legfontosabb!
2014. márc. 10. 11:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen sajnos túl sokat foglalkozom magammal,nem kellene. Orvoshoz meg nem szívesen megyek ugy vagyok vele jobb ha nem tudok róla ,hogy mi is a bajom.

Köszönöm szépen a válaszokat,jól estek nagyon.Remélem valahogy sikerül ebből az egész hipochonder problémámból kilábalni.

2014. márc. 10. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Pszichológus segíthet ebben.
2014. márc. 10. 15:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Jártam pszichologushoz 2 évet majdnem báttyám halála miatt ő azt mondta ,hogy valószinűleg a trauma miatt alakult ez az egész "hipochondria" rajtam. Szedtem sanaxot, frontint. Segiteni nem segített inkább csak egyensúlyba tudtam vele tartani a pánikot ami rám tör amikor valamim fáj vagy valami furcsát találok magamon. Sajnos ezzel az aggódásommal/túlreagálásommal nem csak a saját de a családtagjaim életét is megkeserítem. Remélem egyszer sikerül ebből a szörnyűségből felálnom!
2014. márc. 10. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!