Orrmandula kivételnél meddig kell kórházban lenni?
Figyelt kérdés
Lányom 5 éves, folyamatosan középfül gyulladása van. Bethesda Kórházba járunk kezelésre és mondták, hogy valószínű ki fogják venni a manduláját, mivel nem gyógyul és már 2. hónapja nem járhat közösségbe.
Kérdésem:
- ezt hogy kell elképzelni?
- Meddig kell a kórházba lennie?
- Anya elkísérheti? Mennyire fáj?
- Milyen gyors a felépülés?
- Mikor mehet utána közösségbe?
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 6. 19:03
1/1 T...TAMáS válasza:
hát nekem is már vették ki, úgy kell elképzelni hogy egy szobába beraknak, olyan szobába, hogy az orr mandulát, és akiknek a szájukból veszik ki a mandulájukat egy szobában vannak. meddig kell kórházba lenni? arra már nem emlékszem, hiszen én is kb. öt éves voltam. anya elkísérheti, nem fáj mert elaltatják felépülés nem olyan vészes a közösséget pedig nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!