Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet valami eloskodo? Es ha...

Lehet valami eloskodo? Es ha az hova menjek milyen vizsgalatokat csinalnak mutenek-e stb. mindent tudni szeretnek ezekrol a feherekrol a szekletemben de nem merek dokihoz menni verle. Reszletek lent 19/l

Figyelt kérdés
Egyreszt eleg ritkan kell mennem 'nagydolgozni' a wc-re ugy heti 1x-2x akkor is nagyon keves a szekletem es akkor is kieroltetem mert egyebkent nem erzem ugy hogy mennem kene. Masteszt ilyenkor mindig tele van a szekletem feher kicsi mozgo valamikkel mintha picike hegyes kukacok lennenek... mik lehetnek ezek? Remlik hogy biologia oran tanultunk belferegrol de remelem nem az van bar masra nem nagyon tudok gondolni... kerlek segitsetek szerintetek mi lehet es egyaltalan elenjek-e vele dokihoz vagy mas modon is meg lehet tudni mik ezek es meg lehet toluk szabadulni? Elore is koszi

2014. márc. 3. 13:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy válts orvost. A saját egészséged érdekében ne maradj ennél az idiótánál... Hashajtással és urológiával akar kezelni egy banális, pár nap alatt megoldható problémát, úristen.
2014. márc. 5. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Off:

Néha elgondolkodom rajta, hogy simán lehetnék körzeti orvos mindenféle orvosi ismeret nélkül. Sok háziorvosnál még így is többet érnék.

Komolyan elképesztő, hogy egy ennyire, laikusok számára is evidens kérdésben hogy lehet ilyen borzasztó nagy ostobaságot csinálni. Eszem megáll. Hashajtás, urulógia.

Kérd át a papírjaidat valahova amint lehet.

2014. márc. 5. 09:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Az lesz... bar gondolkozom rajta hogy elkerem a beutalot es elmegyek az urologiara... had egjen draga orvosnenk... erdekel mit szolnak az urologian hozza :)
2014. márc. 5. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:

El lesznek ragadtatva :)

Majd írd meg mit léptek, mert én a következő beszélgetésre számítanék.

Mi a panasza? Ki mondta, hogy jöjjön ide? Más jellegű problémája nincs? /vagy ír valamit/ vagy visszaküld a körzetihez, mert nem urulógiára tartozó dolog.

2014. márc. 5. 12:04
 15/15 A kérdező kommentje:
En is hasonlo reakciora szamitok:-)
2014. márc. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!