Hogy lehet hogy egyre több gyógyszert szedek és egyre betegebb vagyok?
Figyelt kérdés
Múlt hét előtti hét vasárnap kezdtem el rosszul érezni magam hétfőn már semmi erőm nem volt, szerdán már nagyon lázas voltam, és egyik nap jobb másik rosszabb, de ma sem tudtam dolgozni menni. Általános nagyon rossz közérzet, nagyon erős köhögés, időnkénti láz, de orrfolyás nemigen van, kb 1 zsepi egy nap. Fáj minden izmom, és egyre rosszabb napról napra...most is okkal rosszabbul vagyok mint tegnap este...köszi2014. márc. 3. 08:56
1/6 anonim válasza:
Mert minden betegségnek van egy kifutási ideje,a tüneteket a gyógyszerek csökkentik, de a gyógyuláshoz idő kell. Ráadásul gyakori az,hogy kezdődik valamilyen betegség egyféle kórokozótól,aztán az immunrendszer gyengülése miatt újabb kórokozók miatti fertőzés is kialakul. Amíg teljesen nem vagy jól maradj otthon és pihenj!
2/6 anonim válasza:
1. rossz gyógyszert szedsz
2. gyógyszer-mellékhatás
3. eddig tart ez a betegség
A lázat meg tényleg csak akkor kell csillapítani, ha rosszul vagy vagy nagyon magas.
3/6 anonim válasza:
Mit vársz a gyógyszerektől azon kívül hogy mérgeznek?
4/6 anonim válasza:
A mi doki bácsink mindig azt mondta, hogy az influenza antibiotikummal 2 hét, anélkül 14 nap.
Persze ha 2 hét után is lázas vagy, akkor nem ártana visszamenni az orvoshoz.
5/6 anonim válasza:
most nekem is elhúzódott kissé a betegségem, vagy elkaptam egy másikat miután meggyógyultam. jó lenne ha végre vége lenne ennek az egész influenza/vírus járványnak... sokan elkapták
6/6 anonim válasza:
Tavaly télen nekem is nagyon elhúzódott az influenza, főleg a köhögés, azzal 3-4 hétig szenvedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!