Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon megegyeznek a tünetek,...

Nagyon megegyeznek a tünetek, nagyon megijedtem, szerintetek?

Figyelt kérdés
14/L vagyok. Mostanában 2-szer voltam otthon lázas. A koponyám hátsó részében a fülemmel egyvonalban mindkét oldalt eg nagy dudor van, amikor akkor fájnak, ha megnyomom őket. Tehát visszatérő lázam volt és már 2 hete néha elkezdek szédülni és ma is volt, hogy fájt a fejem. De még egy csomó más tünet megegyezik a leukémia tüneteivel és nagyon megijedtem, most itt sírok és nagyon pánikolok. Nagyon félek mit tegyek? Nem kérek távdiagnosztizálást, csak valami nyugtatást, szerintetek mi lehet velem?
2014. márc. 2. 19:03
 1/9 anonim válasza:
lehet hogy csak egy "egyszerű" vírus aminek ilyesmik a tünetei..ha megijedtél beszélj anyukáddal,vagy valaki mással és menj/menjetek el orvoshoz.
2014. márc. 2. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
menj el háziorvoshoz. vérkép nélkül nem lehet megmondani. lehet csak szövődmény, de lehet komolyabb is.
2014. márc. 2. 19:14
 3/9 A kérdező kommentje:
De ugye ilyesmire nem számíthatok? Lehet, hogy csak bemesélem magamnak ezt az egészet és túlreagálom?
2014. márc. 2. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj el orvoshoz.

A nyirokcsomó megnagyobbodásának számtalan oka lehet, ne gondolj egyből a legrosszabbra.

2014. márc. 2. 19:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Pontosan emiatt pánikolok és annyira megegyeznek a tünetek...
2014. márc. 2. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy te egy kicsit hiponder? Minek olvasol halálos kórokról ilyen fiatalon?

Nyirokcsomó simán megnagyobbodhat fertőzéstől, gyulladástól, ilyesmiktől. És mivel lázad is volt, ezért erre gyanakszom. Főleg most, hogy járvány van. A fájdalmas csomó amúgy meg ritkán szokott rosszindulatú betegséget jelezni. Akkor van baj, ha nem érzed. A fejed fájhat a náthától, láztól vagy attól is, hogy túl sokat agyalsz a betegségen. A szédülés is simán lehet idegi alapon vagy csak legyengültél egy kicsit. Vagy azt is el tudom képzelni, hogy a fülednek van valami baja. Hiszen arra felé nagyobbodott meg a nyirokcsomó és szédülni is lehet tőle.

Nem akartalak megbántani, de tényleg nem kell rögtön a legrosszabra gondolni és főleg nem bepánikolni a laikusan felállított diagnózison. Vérvétel + füll orr gégészet lesz ebből.

2014. márc. 2. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100 %, hogy nem leukémia. De holnap menj el az orvoshoz, csináltass egy vérképet, és 2 perc alatt kiderül, hogy ennek köze nincs a leukémiához.
2014. márc. 2. 21:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. márc. 3. 06:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Na ezért veszélyes az interneten diagnosztizálni, mert lehet, hogy feleslegesen stresszeled magad. Jobb ha orvoshoz mész, mert csak és kizárólag ő mondhat biztosat vizsgálatok után!
2014. márc. 3. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!