Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Már megint beteg lennék?

Már megint beteg lennék?

Figyelt kérdés
1 hete voltam orvosnál a következő tünetekkel:orrfolyás, sárgás-zöldes orrváladék, orrdugulás erre az orvos írt fel antibiotikumot(csütörtöktől hétfőig kellet szedni)de az orrfolyás, orrdugulás nem múlt el(most már csak néha sárgás orrváladék)+néha még köhögnöm is kell
2014. febr. 26. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne biztos,hogy ez egy újabb betegség. Ha az orrmelléküregeid nem tisztulnak ki teljesen,azok a panaszok amik vannak még sokáig fenn állhatnak.Viszont,ha nem figyelsz oda rá,kialakulhat egy melléküreg gyulladás,ami már ismét egy komolyabb betegség. Ha kell használj orrcseppet,igyál Calcium pezsgőtablettát, mindig fújd ki az orrodat amennyire tudod. A köhögésre szedjél pl. Elixirium thymi compositunot,ez csökkenti az ingert,de a váladékokat oldja,így könnyebben ürül. Ha belázasodsz,akkor viszont azonnal menj vissza az orvoshoz.
2014. febr. 26. 18:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy beteg vagy, de nagyon csekély az esély rá. Az antibiotikum legyengíti az immunrendszert és így kaphattál el valamit, ha elkaptál egyáltalán. Coldrexet ajánlom, nekem is ugyan ez volt, és 5 adag után jobban voltam. Ha savanyú káposztát szereted azt is nyomathatod.
2014. febr. 26. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!