Szivinfartus gyanus vagyok 18 evesen?
Tobbszor elofordult mar meg kissebb koromban is hogy a szivem felrevert, de amugy ez nem olyan nagy gond gondolom mert csak ritkant tortent meg nem gatolt semmiben.
De amiota 14 eves vagyok extrem stress es mar mar mondhtani lelki traumanak vagyok kiteve, egy boldog percem nem volt lassan 5 eve nagyon stresses vagyok.
Azt vettem eszre hogy a mellkasom feszit, de nagyon, es faj, szur. Mostanaban hanyingerem is van, de nem vagyok beteg, meg neha a hasam is furan viselkedik egy picit emelyeg. Na meg a szivem is egyre tobbet ver felre, es hosszabb ideig. Ilyenkor a mellkasomra vagy a szivemre teszem a kezem es vagy hatra dolok a szekben, vagy az agyra fekszem.
En arra gondoltam hogy a sok idegeskedes, a mar 4 eve tarto idegeskedes, boldogtalansag lehet az oka annak hogy ilyen tuneteim vannak, ami nagyon hasonlo a szivinfartus tuneteihez.
Az egyetlen dolog ami azt sugallja hogy lehet hogy tevedek az az hogy meg csak 18 eves vagyok.
Velemeny?
(Stress oka? Kulfoldon elek a szuleim hoztak ki es gyulolom, az iskola 100 X szor idegesitobb, es nehezebb a nyelv miatt, igaz normalis baratok nem nagyon vannak, csak ilyen "megis hogy legyenek" baratok vannak , holott otthon mindenki a baratom volt, a munka van meg a tanulas. Semmi mas! Nem szeretek itt lenni s mar ez 4 eve tart, haza meg mar hova mennek? Minden idegen lenne mar ott is nem is beszelve az iskolarol, 7 osztalyom van meg)
Szivinfartus vagy nem?
Ja es ez az oldal, leirja az esetem kb 95 %-ba
A szívinfaktus nem tart napokig.Bár az kétségtelen, hogy a szívbetegségeknek lehetnek figyelmeztető előjelei.
A stressz mindenképpen nagyon káros a szívre és az egész testre!
Én valószínűnek tartom, hogy nálad lelki eredetű ez a panasz, létezik egy szívidegességnek nevezett betegség, amikor az ember a stresszre különféle szívpanaszokkal reagál, amik ártalmatlanok, viszont ha a stressz tartós, akkor sajnos komolyan meg is betegítheti a szervet.
Ideges szívpanaszok ellen nagyon jó gyógynövények és gyógynövény tartalmú tabletták vannak, amik veszélytelenek,pl, kamilla, citromfű, macskagyökér(valeriana),vagy különféle kombinált nyugtatóteák.Ezeket érdemes kúra szerűen alkalmazni, már felkelés után fogyaszthatod és segít a nap folyamán óvni a szívet a stressz káros hatásaitól.
Vannak, akiknek az is segít, ha hideg vizes zsebkendőt tesz
nek a szívük fölé, vagy hideg víz alá teszik a csuklójukat ha jön a szívprobléma, de ez csak egészségeseknek ajánlott, akiknek biztos hogy csak stressz okozza a panaszukat.
Megoldást kellene keresni a szüleiddel, esetleg pszichológussal közösen.Próbáld azt a lehetőséget megtalálni, ami legjobb lenne neked és amiben jobban éreznéd magad.
Hat nem tudom panikbetegsegrol meg nem nagyon hallottam vagy inkabb gondoltam hogy nekem az lehet de sztm a stress az oka mindennek.....lekene vele allnom mert hallottam h komolyabb betegsegeket is ellehet kapnom.....ha panikbeteg vagyok akkor mi a teendo?
Amugy tegnap este is fajt a mellkasom es csak ugy tudtam fordulni az agyban ha nagy levegot vedtem es bentartottam addig amig teljesen elnem fordultam....nem tom ennek lehet e valami jelentossege.
Telefonrol irtam bocsi a h I hibak miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!