Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Help.! Ugye most nem leszek...

Help.! Ugye most nem leszek beteg?

Figyelt kérdés
Ma délután észrevettem hogy kicsit fázom,ráz a hideg.A torkom is fajt.Most megmertem és 37.2 volt.Tudom hogy ez még nem láz ,de felek hogy felmegy.Holnap szobelizni megyek ,kedden pedig alkalmassági vizsgára .Mit tegyek.?Vegyek be gyógyszert .?

2014. febr. 23. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát eléggé úgy néz ki, hogy beteg leszel sajna :(

C-Vitamin 1000 mg-osból kettőt is vehetsz be, Neocitrán, vagy más italpor megfázásos tünetekre. Ha nincs, akkor citromos tea aszpirinnal. Talán még a nagyját elkerülheted, de a hőemelkedés rossz jel.

2014. febr. 23. 19:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.!Egy c vitamint mar nevettem es teát is ittam.Szopogatos van c.akkor is be vehetek kettőt .?
2014. febr. 23. 19:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.!Egy c vitamint mar ettem es teát is ittam.Szopogatos van c.akkor is be vehetek kettőt .?
2014. febr. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!