Elég érdekes kérdésem lesz felétek, már több éve tudok róla és orvosnál is jártam már jó párszor, de csak egyszer vette észre?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb dudor/ csomó átlóg a hüvelyembe ami a végbélben található elméletileg. Nem merek elmennni végbél tükrözésre, de nő gyógyásznál mar jártam nem is egyszer , de csak az első alkalommal érezte adott rá egy nagyon erős gyulladás csökkentőt , el is múlt tőle.Nem sokkal később újból észre vettem.Sokszor mikor köhögök beszúr , de csak menzesz elött .A wczéssel nincs különösebb gondom, de nagyon sokszor van székrekedésem pedig mindent megteszek hogy nelegyen, de emelett sötét is a székletem.2014. febr. 23. 09:19
1/1 anonim válasza:
Pedig jobb lenne ha elmennél végbél tükrözésre, mert így derülhetne fény a bajodra, és sokkal nagyobb eséllyel lehetne gyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!