Van olyan kivizsgálás amelyik kimutatja a rákot a test akármelyik részébe?
Figyelt kérdés
nagyon félek a ráktól és nem lenne jó külön szinte minden testrészemet leellenőrizni2014. febr. 21. 23:46
1/5 anonim válasza:
MRI-vel végig tudják nézni az egész testedet.
2/5 A kérdező kommentje:
és az MRI-t egy átlagos kórházban is tudom kérvényezni? vagy csak speciális kórházban van?
2014. febr. 21. 23:58
3/5 anonim válasza:
Nem minden kórházban van gép. Szükség esetén beutalnak, viszont drága vizsgálat, így pusztán a félelmeid miatt, konkrét tünetek nélkül senki nem fogja tb-re megcsinálni neked. Magánkórházba viszont mehetsz, ott kellő pénzért bármelyik hipochondert végigelemzik.
4/5 anonim válasza:
MR 3honap elojegyzes és akkoris csak egy adott testreszre. Én maganba csinaltattam. Megyei sulyponti kórházakban van és lehet kérni a korhazigep igénybevételét maszekba. KB 20-30e egy natív kopony MR. ha egész testre az nativban 130e.
Ami rendkívül drága eleri a 200ezret és Pesten kívül kevés helyen van, az a PET CT. Na az minden rákra van, de asszem alig fizeti a tb... Max annak akit onkológus utalt ve, bizottság rendelte el. Édes Élet c. műsorba. V Viktor bnojet a pl petct-tek... Maszekba.
5/5 anonim válasza:
Léteznek úgynevezett tumor marker vizsgálatok,amik a vérből tudják kimutatni bizonyos szervek daganatát. De ezt sem végzik "csak úgy" kíváncsiságból. Illetve,ha kifizeted az árát,akkor megcsinálják. Viszont jóval olcsóbb,mint a CT,MR vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!