Szifliszes lennék, vagy mi ez, ami nekem van?
2 éve volt a nemi szervemen egy pici száraz rész, olyan volt, mintha egy kipukkadt hólyag lenne ott. (később magától eltűnt) Aztán tavaly nyáron megint előjött, de akkor már hólyag szerű valami volt, amit folyton piszkáltam, mert fájt. Beduzzadt(rózsaszín volt) és egyre jobban nőtt, de utána kiszúrtam és ilyen barnás, okkersárgás genny jött ki belőle. (Lásd a képet) Nekem is ugyan olyan volt és ugyan ott volt a hólyag mint a képen (lány vagyok)
Azt olvastam, hogy a sziflisz tünetei: először ilyen hólyag szerű valami a nemi szerven, utána kiütések a testen stb... Ha ez a hólyag(aminek ma már nyoma sincs), ilyen hólyag akkor a tünetek közül ez pipa. Miután elmúlt a hólyag, rá kb 3hónapra a bal és a jobb kezemen apró piros foltok jöttek ki (eszem nincs mitől) Ha ezek a kiütések a sziflisz féle kiütések, akkor ez is pipa. Szerencsére még nem őrültem meg, és gerinc problémáim sincsenek... Azt olvastam még, hogy ez a sziflisz egy nemi úton terjedő betegség, de én még szűz vagyok (már ha itt ez a kérdés). Ha nem sziflisz miatt volt, akkor mi az a hólyag ami nekem volt? (elnézést a hosszú szövegért)
15/L
Ha szűz vagy,akkor biztos nem szifilisz,de bármilyen fertőzés lehet.
És nem ártana megnézni a vércukrod.Egyes patikákban ingyen megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!