Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meszesedés ilyenkor?

Picsusz kérdése:

Meszesedés ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ma voltam kíváncsiságból egy érrendszeri vizsgálaton,és azt mondták,hogy a szívkoszorú erek meszesek.27 éves vagyok,semmi problémám nem volt a szívemmel.Igaz dohányzok,és van egy kis túlsúlyom is,emiatt lehet?Ez valahogy visszafordítható,ha egészségesebben élnék?Nagyon megijedtem,holnap megyek ekg-ra.
2014. febr. 19. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom, egy ilyen kéretlenül magát reklámozó kft vett rá a "vizsgálatra", amit amatőrök végeznek valamilyen vendéglátó egységben, szállodában stb. Te meg addig is kértél reggelit, ebédet, bármit. A lényeg: ennek semmi köze sincs a valóságos érrendszeri vizsgálathoz. A kft-t a panzió fizette, akikhez betértetek vendégségbe. Emiatt cseppet se fájjon a fejed.
2014. febr. 19. 18:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem,egy kórházból jöttek ki szűrővizsgálatok miatt a faluba.Ingyen,bárki elmehetett.Én is gondoltam,hogy lehet ez azért mégse olyan alapos egy vizsgálat,mint ha szakember csinálja kórházban,de nem tudom.Azért megijedtem,remélem nem nagy a baj.
2014. febr. 19. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha dohányzol, akkor ne csodálkozz, hogy érelmeszesedésed van.
2014. febr. 20. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!