Cöliakiasoknak mindenképpen megkell fogadni dietetikust maszekba, vagy megpróbálhatom magam összeállítani az étrendlistám?
Figyelt kérdés
Mi van akkor ha valakinek nincs pénze rá?Mert ugyebár nem olcsó egy maszekot megfogadni és ez a betegség amúgy is viszi a pénzt rendesen,nembeszélve a gyógyszerekről sem..és a drága horrorisztikus árú kajáink!!2014. febr. 19. 12:04
1/5 BatorK válasza:
Én nem vagyok lisztérzékeny, de hasonló helyzetben megkérdeznék pár hasonló adottságú embert a saját étrendjéről. Aztán a biztonság kedvéért elmennék a normális orvosomhoz és megkérdezném, hogy mit szól hozzá (esetleg szakorvoshoz kérnék időpontot). Se végzettségem, se szaktudásom nincs a témában, de szerintem ez járható út. Lehet, hogy naiv vagyok, de szerintem ingyen is megoldható ez a dolog.
2/5 A kérdező kommentje:
Folyamatos orvosi ellenőrzés alatt állok,kezelésekre járok rendszeresen,szóval ezzel nincs gond,ők javasolták a megfogadott dietetikust,de a sok táppénz miatt éppenséggel örülök ha megélek, nem még maszek orvost fogadjak..
2014. febr. 24. 14:34
3/5 A kérdező kommentje:
Végülis arra vagyok kíváncsi,hogy van-e olyan valaki,aki megfogadott maszek dietetikus nélkül is boldogul-e a diétájával egy ilyen betegségben...
2014. febr. 24. 14:35
4/5 anonim válasza:
A kórházban mikor megállapították a betegséget, akkor mindenképp kellett volna kapnod egy tanácsadást és írásos tájékoztatót, ami elég ahhoz, hogy be tudd tartani egyedül is. Ez ingyenes.
Vannak a kórházak rendelőintézeteiben is ambuláns tanácsadások, ezek is ingyenesek. Minden infót megkapsz ott is, hogy meg tudd valósítani otthon a diétát.
5/5 A kérdező kommentje:
Okés,köszi!Utánajárok!
2014. márc. 6. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!