Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mar 2honapja faj a fulem!...

Mar 2honapja faj a fulem! Volt mar igy valaki?

Figyelt kérdés

Sajnos sehogy sem tudok kigyogyulni.eloszor kozepfulgyulladasom volt, aztan fulhurut es abbol megint kozepfulgyulladas,ujbol hurut es most ugy tunik megint gyulladas.

Mar annyi helyen jartam, majd elmulik, varjak. de most megint gyulladas van. Hogyan tudnek kigyogyulni ebbol az egesz fules betegsegbol? Volt mar igy valaki?

2014. febr. 18. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is állandóan be volt gyulladva a fülem, mikor már szédültem is néha nagyon megijedtem.Jó pár orvos látott, mire kiderült, hogy csak egy rossz fog okozza az egészet.Miután kihúztán minden problémám megszűnt.
2014. febr. 18. 14:32
 2/2 A kérdező kommentje:

szia. Koszonom, hogy irtal.

Mennyi ideig tartott neked mire kiderult? Nekem rendben vannak a fogaim, nemreg jartam fogorvosnal, viszont kb 8 eve mikor operaltak a bolcsesseg fogam benne hagyatk a gyokeret., de meg semmi bajom nem volt vele, nem is fajt meg eddig.Megneztek es nincs gyulladasban az allkapocs. Vajon okozhatja ugy is ha nincs gyulladas?

Tovabbi valaszokat varok! Koszonom szepen.

2014. febr. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!