Asztmás betegeknek jár valamiféle támogatás?
Figyelt kérdés
Felnőttként derült ki rólam,de nem tudom jár-e ebben az esetben támogatás vagy közgyógy esetleg?
Kösönöm a válaszokat.
2014. febr. 14. 11:21
1/5 anonim válasza:
SEMMI. Vérzékenységnél van 90%os rokkantsági a betegnek+kísérőnek utazásnál stb de asztmásnak nincs. Asztma egy kezelhető betegség, ha van nálad olyan spray akkor nem lesz komoly bajod, míg egy vérzékenynél....
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.az összehasonlitásod nem a legjobb mert kisfiam tejallergiás,neki is járt az utazási kedvezmény,pedig erre mondhatnád hogy nem eszik tejszáramzékot tartalmazót és nm lesz semmi baja.
2014. febr. 14. 11:28
3/5 anonim válasza:
azt hiszem, láttam az adókedvezmények felsorolásánál
4/5 anonim válasza:
Tudtommal csak 18 éves korig jár a MÁK kártya. Vagy ameddig családi jár, de felnőttként gondolom nem jár neked családi.
5/5 A kérdező kommentje:
Felnőtteknek is jár MÁK kártya de sztem asztmásoknál nem.
2014. febr. 14. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!