Smiley18 kérdése:
MINDEN SZEMÖLCS TERJED HA VÉRZIK?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 22:07
1/4 anonim válasza:
A köznyelv sok olyan elváltozást is szemölcsnek hív,ami nem is szemölcs. Ezek nem. A klasszikus valódi szemölcsök vérrel terjednek,de nem csak úgy,ha vérzik,hanem a vérárammal a szervezeten belül is továbbterjed.
2/4 A kérdező kommentje:
Van egy szemölcs amon vagyis inkább a sarkamon. Már adszorra lett lefagyasztva a héten e 14 nap szünetekkel. Úgy érzem szebb. Viszont a mai nap folyamán lgattam a kezemmel és ilyen fekete éhány mm-es átlátsző végű valamiket em ki belőle ami mintha valami ékkal lenne bevonva. Amikor kiszedtem az utolsót szó szerint elkezdett ömleni a vér! Nagyon megijedtem! an mentem lefertőtlenítettem innal többször is és jelenleg sikerült anom a vérzést! Mit tegyek? Van arra m hogy nem jön vissza többet vagy nem fertőződik el? Vagy 4-szer kezet m de annyira rettegek!!
2014. febr. 11. 06:32
3/4 anonim válasza:
Én is a kezemmel szoktam kapargatni a talpamon lévő kezelt szemölcsök tetejét. Én mindig ecettel lemosom utána a kezem, mert az fertőtlenít. Eddig bevált, mert volt, hogy sérülés is volt a kezemen, de nem jött ki rajta szemölcs. (le is kopogom :) Szóval,ha fertőtlenítetted a kezed, akkor ne aggódj szerintem!
4/4 anonim válasza:
A szemölcsöt vírus okozza,ami benne van a véráramban. Jó, hogy ha fertőtleníted a kezedet miután "birizgálod" ,mert így másnak nem adod át,de neked bizony benne van a véredben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!