Nagyon fáj a fülem mit tegyek valami házi orvosság?
Figyelt kérdés
Tegnap este mikor lefeküdtem elkezdett sípolni a fülem ilyent már máskor is éreztem de reggelre el is felejtettem. Ma délelőtt úgy éreztem mintha be lenne dugulva a fülem aztán elkezdett fájni egyre jobban. Nagyon nem vagyok fül fájós mondhatni sose szokott fájni a fülem. Délutánra majd bele őrültem. Aztán csöpögtettem bele CILOXAN szem- fül csepp. majd tettem a fülemhez meleg törölközöt utána meg tettem a törölközöbe sót és fel melegítettem a radiátoron. Kicsitt jobb lett de vettem be DALACIN fájdalom csillapítot. Most nem fáj a fülem de néha mintha csuklanék olyan jön rám és akkor nagyon bele szúr valami pattan de nagyon rossz érzés. Még mindig olyan mintha be lenne dugulva de legalább nem fáj. Vajon visszatér a fájás? Akkor mit tegyek? Orvoshoz egyenlőre nem szeretnék menni.2014. febr. 10. 21:39
1/3 anonim válasza:
A dalacin az egy igen erős antibiotikum, nem fájdalomcsillapító. Én a helyedben elmennék fül-orr-gégészhez, mert ezt így senki nem fogja neked megmondani.
2/3 anonim válasza:
Ez nem szeretés kérdése. Mivel nem is tudod mi a baj,el kell menni orvoshoz,mert kezelni csak annak megfelelően lehet. És a Dalacin valóban antibiotikum,felejtsd el,hogy 1-1 szemet bekapkodsz belőle.
3/3 anonim válasza:
nekem is valahogy igy kezdodott,de nem akarom megirni, hogy mi lett belole..
Irany az orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!