A fejbőrön kisebb-nagyobb fájó, feszítő, gennyes pattanások mitől vannak? És mit lehet tenni ellenük?
Kedvesek vagytok, és köszönöm a válaszotokat, de azért itt kérdezem meg, mert nem nagyon szívesen mennék bőrgyógyászhoz. Ott ugyanis többnyire beteg emberek vannak, s mindenféle nyavalyát lehet elkapni tőlük. Ez talán viccesnek hangzik, de tényleg nem az!
Valami népi gyógymódot próbálnék elsősorban ki, gyógynövénnyel, vagy bármi mással való kezelést.
Vagy esetleg használhat az, ha tarkopaszra vágatom a hajamat? Vagy már ronthat is a helyzeten? (most épp biztos, hogy nem lenne esztétikus, mert ronda sebes-ragyás a bőr, de bevállalnám, ha hosszú távon segítene)
Én a fodrásznál szedtem össze vmi szart, amitől évekig hosszú évekig szenvedtem mert nem fertőtlenítik rendesen a nyíró és vágó eszközökeiket.
Van rá otthoni kezelés egyébként. Most tünetmentes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!