Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A gyermekem székletében ma...

A gyermekem székletében ma kicsi sárgás golyókat vettem észre, nagyon sok van belőlük?

Figyelt kérdés
MI lehet ez?De ilyen kemények,van egy speckós gépünk itthon azzal néztük meg és nagyon kemény..lehet egy gyógyszer mait lenyel ilyen formában jön ki?Nem kapszula nem szemcsés hanem sárga színű gyógyzsert szed de az ilyen kis golyó formában jöhet ki?De nem rágja össze a gyógyszert..jajj rmeélem nem féreg!Nem tudom a peték kemények-e!
2014. febr. 10. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
nem evett mostanában szamócát/epret/málnát/szedret/fügét, vagy ezekből készült lekvárt?
2014. febr. 10. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A peték nagyon kicsik ... és nem sárgák,hanem fehérek . Azokból rengeteg tud lenni a székletben .
2014. febr. 10. 15:19
 3/5 A kérdező kommentje:
nem,egyiket sem!nem eszik se gyümölcsöt se se lekvárt alapból sem.néha kiwit de azt is vagy egy hete.
2014. febr. 10. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mutassátok meg orvosnak.
2014. febr. 10. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:
egyértelmű,már tettem is el mintának!
2014. febr. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!