Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mindenképpen cisztát jelent?

Ez mindenképpen cisztát jelent?

Figyelt kérdés
Cysticus echo, 3x3 cm, ez van a leletemen.
2014. febr. 9. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. febr. 9. 18:42
 2/5 A kérdező kommentje:
De furcsa módon nem petefészket írt, hanem hogy a méhem mögött van. Ez most mit jelent?
2014. febr. 10. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy ciszta bárhol lehet a szervezetben. Nekem az aortaoszlás alatti síkban van egy 3 centis és a vesémben 2. Miből gondolod, hogy ciszta csak petefészkben lehet?

[link]

2014. febr. 10. 11:30
 4/5 A kérdező kommentje:

"aortaoszlás alatti síkban" ez mit jelent?

Nem is tudom, úgy emlékszem, több helyen olvastam,hogy ciszta általában petefészekben van. Méhben inkább miómát szoktak találni meg polipot. De persze nem vagyok nőgyógyász, úgyhogy nem zárom ki.

2014. febr. 10. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahol az aorta elágazik a vese irányába, azt nevezik aortaoszlásnak. Egyébként a ciszta egy folyadékkal telt kötőszöveti "hólyag". Mint fentebb említettem, bárhol lehet a testben.
2014. febr. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!