Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüszős mandulagyulladásra tippek?

Sims3házikedvenc kérdése:

Tüszős mandulagyulladásra tippek?

Figyelt kérdés

Szerdán délután kezdtem fájlalni a torkom.

Amikor megnéztem a tükörbe láttam, hogy a

manduláim dagadtak és fehér foltok vannak rajta. A doki Ospent, Strepfent és Kataflámot írt fel. Csak az ospent szedem. Mikor fog elmulni? Tudnátok adni tippeket? 14/L

2014. febr. 7. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem, mikor nekem volt, rózsaolajjal kentük, de inkább kérdezd meg, mert nem szabad csak úgy lenyelni meg nem is mindegy mennyit kensz fel szóval kérdezz utána mielőtt használod. Nekem elég sokára múlt el, 1 hétig brutálisan fájt, majd fokozatosan javult, és estek le a tüszők. Az nem egy jó folyamat :).
2014. febr. 7. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Használd azt ,amit az orvos felírt és szopogass torokfertőtlenítőt is! Tüszős mandulagyulladásnál az antibiotikum a megfelelő kezelés, torokfertőtlenítőből az a a jó,amiben van érzéstelenítő is (Pl. Mebucain,Strepsils plus),ez nagy mértékben csökkenti a fájdalmat. A gyógyulás megfelelő kezelés mellett is 7-10 nap.
2014. febr. 8. 07:40
 3/6 anonim ***** válasza:

A Strepfent is használd, hiszen "a baktériumok vagy vírusok által kiváltott torokgyulladás tüneteinek (fájdalom és nyálkahártya duzzanat) csökkentésére való.

Gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, az erős torokfájást."

Az antibiotikum kb 1 hét alatt majd kifejti hatását ezzel a torokszopogató tablettával együtt.

2014. febr. 8. 08:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.:)

Strepfent ma vettem be. De most már úgy

érzem, hogy kezd rámenni a fülemre.:/

2014. febr. 8. 08:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg jövőhéten menjek így suliba?
2014. febr. 8. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Isten ments! Tüszős mandulagyulladással otthon kell FEKÜDNI,ráadásul fertőző.
2014. febr. 8. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!