Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a külömbség a külső és...

Mi a külömbség a külső és belső láz között?

Figyelt kérdés

Valaki monta nekem hogy belső láza van , de nem értem me én úgy tudtam hogy egy fajta van, sima láz. Fázol miközben felmelegszik a tested. Nem értem mi lehet ez a 2....

Ha nagyon hülye vok ezért mert eszt nem tudom, kérek mindenkit aszt ne írja le :DD CSAK hogy mi a 2 közt külömbséh.

2014. febr. 6. 11:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy "belső láz". Azok használnak ilyen kifejezéseket, akik elfelejtettek bejárni biológia órára. Csak "sima" láz létezik, amikor a hypothalamus hőközpontja a testhőmérséklet "kell" értékét feljebb állítja, így a szervezet több hőt termelve melegszik, szubjektíve pedig fázunk. Amikor beveszi az ember a lázcsillapítót, ez a "kell" érték újra a normális tartományba süllyed, így hirtelen izzadni kezdünk, és melegünk lesz.
2014. febr. 6. 11:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Jól tudtad. Egyfajta láz van. És ezért nem vagy hülye. De az eszt, aszt és az azt,meg azt között tényleg van különbség:)
2014. febr. 6. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!