Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A túlzottan csípős ételek...

A túlzottan csípős ételek tényleg csökkentik a koleszterint, vagy inkább rákot okoznak?

Figyelt kérdés

2014. febr. 5. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még róla, pedig nekem örökletesen magas a koleszterinem. Rákot nem okoz a csípős étel, mert pont rák ellen is ajánlják. Viszont a gyomrodnak nem biztos, hogy jó. Inkább halolaj kapszulával, valamint növényi szterinnel próbálkozz.
2014. febr. 5. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!