Mi vár rám ha másodszorra is pozitív a H pylori eredményem és nem tudják kiirtani belőlem?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 14:43
11/15 anonim válasza:
Normális táplálkozás pl.: paleo.
12/15 A kérdező kommentje:
:D nincs is több kérdésem ezen az oldalon.......no komment.-
2014. febr. 9. 22:22
13/15 A kérdező kommentje:
a paleo nekem nem fér bele az étrendembe,mivel túl sok az étel-intoleranciám......
2014. febr. 9. 22:24
14/15 anonim válasza:
A paleo nem azt jelenti, hogy enned kell valamit amire intoleráns vagy.
Hanem hogy úgy egyél, amitől nem lesz pl. h.pylori problémád.
Lehet, hogy ezen az oldalon / tőlem nem kérdeznél többet, de remélem sejted, hogy egy orvostól még ennyi figyelmet és segítséget sem kapnál.
Tönkrezúznak majd gyógyszerekkel, az sokkal jobb lesz bizonyára.
Tessék, eddig SEMMIT nem írtál az étel intoleranciáidról. Sőt a táplálkozásodról sem, mindent nekem kell kisakkoznom. Pedig még mindig te akarsz meggyógyulni nem én, semmit nem segítesz. Nem írod le hogyan eszel, miket nem tudsz enni.
Amikor eléggé egyértelműen leírtam, hogy az állapotod okát, azt hogy panaszokat okoz a pylori nyugodtan tulajdoníthatod a táplálkozásodnak.
Írj többet magadról!
15/15 A kérdező kommentje:
Rendben.Autoimmun betegségem van,Glutén és laktóz-intoleranciám,gyomorfekélyem,H.pylori fertőzés,dermatitis herpetiformis,pyoderma,T-sejtes lymphoma és most a legfrissebb vizsgálataim szerint közelállok a diabéteszhez is.Eszerint a sok diagnózis szerint kell élnem/táplálkoznom.A H.p.is a diagnózisaim közt szerepel,tehát emiatt én nem tudom normálisnak tekinteni ezt a fertőzést..semmiképpen.Mint ahogy a többi diagnózisomat sem...
2014. febr. 11. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!