Milyen betegség lehet?
Figyelt kérdés
11-13 éves koromban, többször volt, hogy éjszaka felébredtem, és néha elkezdtem magam dobálni, és idegesen mászkáltam föl-alá, az elején nem is voltam tudatomnál, csak lassan eszméltem fel, és nyugtattak meg, vagy nyugtattam meg magam. Pár évvel később is volt ilyen, magad lázam volt, ittam neo citrant, és elaludtam, majd felébredtem, és elkezdtem idegesen járkálni. Majd délután újra megittam egyet, elaludtam, és akkor is jelentkezett ez. Ez mi lehet?2014. febr. 3. 12:37
1/9 anonim válasza:
Nekem 7-13 éves koromig lázálmom volt, ami semmihez sem fogható, olyan ijesztő dolgot azóta se éltem meg. Lehet, hogy ez is hasonló.
2/9 A kérdező kommentje:
Amikor először előjött, és legerősebben akkor nem voltam lázas. Előtte pár évvel volt agyrázkódásom, de ez néhány évvel később jelentkezett.
2014. febr. 3. 12:50
3/9 anonim válasza:
vannak ilyen speciális alvásvizsgálatok. ahol egy "orvosi" megfigyelő szobában alszol műszerek rádkötve és figyelnek éjjel. Mért nem mész el egyre?? lehet kiderülne mi a baj.
4/9 A kérdező kommentje:
Most 21 vagyok. Hál' Istennek 7-8 éve nem volt ilyen. Csak Félek előjöhet... Voltam EEG-n, de nem mondott semmi konkrétat az orvos.
2014. febr. 3. 13:06
5/9 anonim válasza:
Engem első lázálom előtt 2 hónappal elütött az autó, és nagyon komoly agyrázkódásom volt. Én még mindig a lázálomra tippelnék, elsőnél nekem se volt lázam.. viszont a dokik rájöttek hosszas vizsgálat után, hogy sajnos lázálom volt.. és az is lehet, hogy a kemény agyrázkódás miatt.
6/9 A kérdező kommentje:
De nem emlékszem, hogy álmodtam-e valamit, Sőt a legelső, legerősebbnél az elejére nem is emlékszem. Csak mondták, hogy egyre szaporábban vettem a levegőt majd felkeltem, dobáltam magam az ágyon, meg Elkezdtem idegesen rohangálni. De kisebbek viszont sűrűn voltak. Amikor nem emlékszem, hogy álmodtam volna valamit, csak felkeltem, idegesen, meg néha remegtem is.
2014. febr. 3. 13:15
7/9 anonim válasza:
Ha 7-8 éve nem jelentkezett, akkor ne foglalkozz vele! valószínűleg örökre elmúlt, kinőtted.
8/9 anonim válasza:
Figyelj, én 19 éves vagyok.. már elég régóta nem jelentkezett.. Biztos vagyok benne, hogy ugyanaz volt nekünk, csak max neked az enyhébb verzió jelentkezett. Én sem emlékeztem rá, hogy álmodtam volna valamit, felkeltem az ágyról és elfutottam.. Anyukám a hideg víz alatt szólt, h nem volt igazi..Tudom fura, de ez az egytlen értelmes magyarázat rá, főleg ha agyrázkódásod is volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Kicsit hipochonder is vagyok... Minden olyantól Félek, hogy epilepszia, skizofrénia, stb.
Köszi a válaszokat!
2014. febr. 3. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!