Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Epegörcseim vannak de kövek...

Epegörcseim vannak de kövek nincsenek csak az epevezeték van megtörve lehetséges ez?

Figyelt kérdés
35 éves férfi vagyok lenne egy kérdésem hogy 2007 óta szedek Cholagol cseppet mert azt mondták hogy epevezeték törésem van, azóta meg semmit nem látnak az UH-n? Epegörcseim meg egyre sűrűbben vannak görcsöl lapockába szúródik meg övszerűen fáj de kövem az nincs. Most Nos pán meg fájdalomcsillapítón élek na meg diétázok is rendesen. Előre is köszönöm a válaszokat!?

#epe #epegörcs #epehólyag #epevezetéksörét
2014. febr. 2. 16:39
 1/1 anonim válasza:

Én már minden túl vagyok!

Kezdtem Billagit-tal, majd ezt követte NeoBilagit,később Cholagol csepp, majd Raphachol epe granulátum.

Aztán eljött az idő mikor már a Cholagol és a Raphachol együtt sem segített!

Volt, hogy 3 hónapát, görcsöltem, majd fájt a májam még akkor is megmozdultam vagy levegőt vettem.Ez idő alatt nem tudtam mást enni csak rizst vagy főtt burgonyát, aztán már egy pohár víztől is rosszul lettem.

Volt fekete retek csepp és miegymás, de nem lett jobb!!!

Majd férjem vett a neten egy májtísztító kapszulát és az egy hét alatt helyre rakott!!!

Nagyon sok segítséget adtak, hogy mit és hogy szedjek. Javasolták, ha jobban leszek mindig vagy alkalmanként attól függően mi az étel, szedjek Papaya tablettát! Na nekem Ő a király! Amíg valaki nem próbálja nem tudja mekkor Isteni adomány!!!! Szó szerint!

Tegnap Túróscsúszával ettem a marhapörköltet! Előtte bekaptam 3 szemet és utána aztán semmi!!! Tök jól vagyok!

Úgyan úgy eszem a rántotthúst, káposztát és stb mint 10 éve, semmi bajom!

Volt,hogy a tejeskávétól fájt az epém és a májam, kétnapig szenveddtem, mert nem használt sem a Cholagol a Raphachol. Ebből bekptam 3-at és 1 óra múlva semmi bajom nem volt!!!!

Ha valakinek kell kitől lehet venni jó árban, jó minőséget írjon és privátban megküldöm a helyet.

Ahol Én veszem, nem mindig van mert Amrikából hozzák és hamar elfogy, ezért mindenki több dobozzal vesz egyszerre.

Lehet kapni máshol is Papaya készítményt de kétszerannyiba kerül és nem hatásos. Valószínű nem igazi gyümölcs kivonat vagy nem tudom mi az oka. Én egyszer nem bírtam kivárni és vettem másmilyet, de nem volt jó.

Ez viszont még finom is, nagyon kell vigyáznom, hogy ne rágjuk csak az íze miatt! Dugdosom a táskámba, mert sokszor a fiam csak eszegeti mint a TicTac cukrot :-)

2014. jún. 9. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!