Köhögés melletti hátfájás? (többi lent)
kb 2hete belázasodtam és köhögtem,elmentem dokihoz,kaptam antibiotikumot meg acc600-at,el is múlt a lázam,közérzetem is rendbe jött de a köhögés habár csillapodott de maradt.
pár napja köhögéskor eléggé fáj a hátam (de inkább olyan fájdalom mintha elfeküdtem volna,vagy kicsit izomláz szerű)de csak köhögésnél,lélegzésnél akkor se fáj ha teleszívom a tüdőm.bizonyos testtartásoknál fáj leginkább...
A kérdés hogy ez lehet valami szövődmény amivel vissza kéne mennem (akár tüdőgyulladás jele) vagy csak a köhögéstől megerőltetett izmok fájdalma?
Szerintem ez csak a megerőltetéstől van, ez sokáig tartó köhögéskor vagy erős köhögés után gyakran előfordul.
Nem hiszem, h ez szövődmény lenne. De ha még 1 hét után is érezni fogod, nem gyengül, akkor azért menj vissza, 1 perc amíg meghallgatja a tüdőd és kész. :)
De tuti nincs baj szerintem, ha nem vagy gyenge, meg lázas.
igen,az nem sokat csillapodott,csak mostmár fáj is,de ahogy írtam lélegzetvétellel semmi baj és a fájdalom izomláz/elalvás szerű.
holnap meló előtt megpróbálok még orvoshoz menni,csak hát elég nehéz dolog korábban kelni a nyugdíjasoknál,máskor meg nincs időm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!