Mikor múlik el a nyomásérzet a szív körül?
Nyomás érzet a szívnél. Ma lett vége a vizsgaidőszaknak, nagyon stresszes heten vagyok túl.3-4 napja tart ez az állapot- sétálás közben többször meg kell állnom. Nyomó érzést érzek a szívnél, olyan mintha össze akarnék esni ilyenkor. Persze lehet csak túlaggódom, nem tudom. Voltam kardiológián is tegnap elött. Megvizsgáltak ( Ekg, szívultrahan) Szervi bajom nincs szerencsére.Kiderült, hogy a szívbillentyű melletti ér van megduzzadva. A doktornő azt mondta a stressztől van, de majd elmúlik ez a fajta kellemetlen állapot.
A fő kérdésem az lenne, hogy akinek volt már ilyen, hogy stressztől megduzzadt a szívbillentyű melletti ér, hogy mikor múlik el ez az állapot? Illetve hogy mit tesztek azért, hogy elmúljon az állapot?
Nekem citromfű teát, magneb6-ot ajánlott a doktornő, na meg persze pihenést.
Sosem volt még ilyen érzésem, de nagyon kellemetlen, zavar a napi életvitelben. Remélem tényleg csak a stressz miatt volt és hamar elmúlik mos tmár.
Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!