Milyen könnyen alakulhat ki gyomorfekély?
Milyen könnyen alakulhat ki gyomorfekély?
sajnos régebben 1-2 éven keresztül eléggé tartalmasan feszült ideges életet éltem,sokat is sírtam. Azóta kerülöm a vitákat,meg a hülye embereket..meg egészségesen próbálok táplálkozni,pozitívan gondolkodni..csak sajnos még vannak vizsgáim és azok miatt is szoktam stresszelni,olyankor hasmenésem lesz..
Én is attól féltem, hogy gyomorfekély, mert sokat idegeskedtem és meg lett az eredménye. Nem, a gyomorfekély több év alatt alakul ki, fiataloknál igen ritka, ott inkább a reflux ami idegességtől is lehet, szokott lenni.
Jobb ha abbahagyod a stresszelést, mert később gyomortükrözésre fogsz vállalkozni a tüneteket miatt.
epe visszacsorgás
Refluxom nincs, gyomortükrözés kiderítette. De ismerek olyat aki idegesség miatt lett refluxos, első hetekben kórházban is benntfeküdt szervi és idegrendszeri tünetek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!