Lehetek leukémiás? Nagyon félek.
Kb 1 hónapja volt torok gyulladásom nem szedtem rá semmit elmúlt.
Aztán utána jött egy hasmenéses vírus majd az is elmúlt. És utána kb 3 hete volt egy felső légúti gyulladásom szedtem rá Zinaatot. És most kb 1 hete kötőhártya gyulladásom lett és most megint begyulladt a mandulám. Depresziós és pánikbeteg vagyok és attól félek hogy lehet leukémia mert azt olvastam sok helyen hogy a vizatérő virus és baktérium fertőzések annak lehetnek a tünetei :/
Szerintem csak nem kezeled magad ki rendesen, és egyik helyről a másikra vándorol a szervezetedben a vírus vagy baktérium..
Azért mert leukémiáról olvastad,hogy mik a tünetek, az nem jelenti azt, hogy ezek a tünetek elő is jönnek..
Tudod erről egy jó barátom jutott eszembe, aki enyhén szólva hipochonder. Egy nap rémülten jött át hozzánk, hogy neki ez és ez meg az és az a tünetei, felsorolt ezer dolgot hogy mije fáj, mit érez. Majd leültünk a net elé, és a párom kérdezgette:
- lázas vagy?
-hányingered van?
- szédülsz, elesettnek érzed magad?
- nagyon görcsölsz?
- kihat a fájdalom a combodra, szinte egész testedre???
Mindenre igent mondott.. erre a párom
- Na akkor neked komoly petefészek gyulladásod van Ádám!
Na ennyit a leukémiádról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!