Száj hólyaggal/penésszel kapcsolatban kérdezhetek?
3napja jelent meg a nyelvem oldalsó, alsó felén nagy fehér foltok, nagyon érzékeny lett a nyelvem tőle. voltam ügyeleten kaptam 1-2 fertőtlenitőt de nem volt jó semmire. aztán háziorvosnál kaptam augmentin 500/125 mg + calcismusc-t. A fájdalmat Glycosept+viz öblögetéssel nagyban tudom csökkenteni, de ezt is családból hallottam nem orvostól. Ez a 2 gyógyszer jó lehet rá ? Talán nem terjed tovább, illetve volt még torokfájásom is mellette ami már elmúlt.
És mennyi a gyógyulási ideje ennek ? ma van 2. napja hogy a háziorvostól kapott gyógyszereket használom.
20 éves fiú vagyok! azt még nem irtam hogy beszélni és enni szinte egyáltalán nem tudok vele, az érzékenység miatt, illetve volt kiskoromban is hasonló problémám, mivel előzhetem meg az ilyet ?
illetve száj sebészetre érdemes vele tovább mennem? vagy legyek türelmes és a mostani kezelés eltünteti ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!