Napok ota tej izt erzek a szamban. Mar nagyon idegesit. Mitol lehet?
Figyelt kérdés
par napja tej izt erzek a szamban pedig nem is iszom tejet. gyogyszert se szedek. ha eszek vagy fogat mosok akkor is ezt az izt erzem mar es egyre jobban idegesit. mi okozhatja ? amugy megemlitenem melle hogy hirtelen, fogyokura nelkul fogytam 5 kg, pedig mar egy eve nem sikerult leadnom semmit. (bocs az ekezetekert)2014. jan. 20. 22:30
1/2 anonim válasza:
Nem lettél te cukros? Komoly bajod nincs ezért csinaltass egy labort ami kB 1het türelmet igényel, annyit csak kibirsz. Ha nincs eltérés, akkor csak alattomos epekore, refluxra, savtultengesre, ételintoleranciara szabad gondolni.
2/2 A kérdező kommentje:
cukros ?? ne ijeszgess ! nem vettem eszre hogy tobbet innek mint eddig. 19 vagyok csak, eleg fiatal meg.. amugy kezd elmulni a tej iz :) halistennek
2014. jan. 29. 01:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!