A parom volt nemreg veradason es jott egy papir arrol h valamit talaltak?
Figyelt kérdés
elmentunk megkerdeztuk, es azt mondtak szifilisz gyanu, csinaltak ujabb tesztet, az 5 tesztbol 1 pozitiv lett, ala irtak h bizonytalan. 1 het mulva kell megismetelni a tesztet mert az elozo vervetel utan el kell telni bizonyos idonek, de ez elott is volt veradason, arrol nem jott semmi papir. mit gondoltok mennyi az eselye annak h valoban szifilisz. azt nem tudom h en bennem van e, mert sosem adhattam vert, raadasul babat is varok 16. hetben vagyok, o vele minden rendben.2014. jan. 20. 12:30
1/9 anonim válasza:
Mondd el a nőgyógyászodnak, és kérdezd meg, hogy van-e valami teendőd.
De amíg ki nem derül, hogy mi van vele igazából, addig ne szexeljetek.
2/9 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy az, de nem értem miért nem kértek akkor rögtön komolyabb vizsgálatokat, illetve téged miért nem vizsgáltak meg azonnal... Pláne a terhességedre való tekintettel!
3/9 anonim válasza:
Amig nem tudjátok az eredményt,tényleg kerüljétek a szexet. A 10.hét után a méhlepényen keresztül fertőz! Beszélj az orvosoddal! Már a gyanút is érdemes Neki megemlíteni!
4/9 anonim válasza:
És akkor nemi váladékból is kitenyésztették Nektek? Ha nem volt még ilyen vizsgálat, miért nem?
5/9 A kérdező kommentje:
azt mondtak h addig folosleges barmi felhajtas amig, amig rola be nem bizonyosodik h pozitiv v negativ,
egyebkent azt is mondta a no hogy nagyon kicsi az eselye, foleg h az 5 tesztbol 1 lett pozitiv...
2014. jan. 20. 13:24
6/9 anonim válasza:
De akkor is utána kellene járni. Most azzal mire mentek, ha jövőhéten megint 5 tesztből egy lesz pozitív?
A baba miatt és magatok miatt is eléggé fontos lenne minél előbb a végére járni a dolognak, mert ez azért nem egy nátha.
7/9 A kérdező kommentje:
tiaztaban vagyunk vele! ezert is megyek hnap vervetelre!
2014. jan. 20. 18:46
8/9 anonim válasza:
Ha előző vérvételnél nem volt szifilisz gyanú ,akkor honnan jött volna.....?
9/9 anonim válasza:
Azért majd írd meg, hogy mi lett a végeredmény! Kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!