Enyhe fokú fagyással mit lehet kezdeni, hogyan lehet ez amikor hideg sincs?
Figyelt kérdés
Néha a lábujjaimon azt veszem észre, hogy egyik napról a másikra megdagadnak, vagy kiütéses lesz, aztán vagy fájnak vagy viszketnek, na ez ilyen felületi fagyás szerűség lenne. Hogyan előzzem meg? Egyszerűen nincs is kint hideg, cipő mindig van rajtam, otthon is szobapapucs, szóval nem értem az egészet. És mivel lehetne bekenni, hogy hamarabb elmúljon?2014. jan. 18. 10:38
1/3 anonim válasza:
Ez nem fagyás lesz, hanem valamilyen vérellátási zavar, vizenyő, a csuda tudja. A legtöbb ilyen tünet a lábon jelenik meg, ha rossz a a keringése.
2/3 anonim válasza:
Nem vagy cukorbeteg? Szerintem az nem fagyás.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla hogy cukorbeteg lennék, 20 éves vagyok. De ilyen vérkeringési baj lehet ilyen fiatalon? Szóval azt mondjátok, hogy ez nem fagyás? Lehet komolyabban kellene vennem?
2014. jan. 18. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!