Tanácsot szeretnék kérni Szerintetek? Már 4hónapja hányingerem van nem egész végig annyira van amikor nagyon és van amikor alig. És van hogy nagyon megszédülök. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál azt mondta hogy valami vírus kiirt egy hétre sulibol és ennyi. De azóta nem mult el. Még 1x sem hánytam. Szerintetek mi lehet a bajom? 13/L2014. jan. 13. 01:13
1/2 anonim válasza:
Nekem mér lassan 3 éve van, én is kutakodok. Valami emésztési dolog, epe, belek... homeopata orvos is kezel, füvesember is. Gyógyvízkúra (=vírusirtás), gyógyteaivás, probiotikum-szedés... ilyesmi. Javul.
2/2 anonim válasza:
El kéne menned gasztroenterológiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!