Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan jön ki a fülemből a...

Hogyan jön ki a fülemből a kövirózsa leve?

Figyelt kérdés
KICSIT FAJT A FULEM,KOVIROZSA LEVELEBOL CSEPEGTETTEM BELE ES ELDUGULT.vALAKI JART MAR IGY,MIT CSINALJAK?
2014. jan. 12. 00:09
 1/10 A kérdező kommentje:
JELENLEG MELEGITEM, DE SEMMI EREDMENY, NAGYON ZAVARO, MERT BEDUGULT A FULEM.rEMELEM NEM GYULLAD BE TOLE.
2014. jan. 12. 00:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Fordítsd a másik oldalra a fejed. Csak simán ki kell csurognia. De szerintem inkább hagyd benne,úgy hallottam segít a fülpanaszokon,begyulladni biztos nem fog.
2014. jan. 12. 00:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Atforditottam a fejem, de semmi, nem jon ki, mar 3oraja vagyok igy es nagyon zavaro. Ha nem jon ki szerintem begyulladhat.
2014. jan. 12. 00:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Az azért is lehet, mert nem nyomtad be a Capss Lockot.
2014. jan. 12. 05:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Mielőbb menj el a fülészetre.
2014. jan. 12. 08:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalat,hogy minden fülpanaszra csöpögtetik a kövirózsalevet,de az az igazság,hogy kisebb bajok anélkül is rendbe jönnek,viszont akár komoly problémákat is okozhat. Semmit ne csinálj. Menj el gégészetre,lehet,hogy egyszerűen csak ki kell mosni a füledet.
2014. jan. 12. 08:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a hasznos tanacsokat.

Sajnos nem javult tovabbra sem a helyzet, holnap megyek orvoshoz.

2014. jan. 12. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Kitartás! Addig feküdj azon az oldalodon,esetleg nyomogasd a füledet és meleg sós zoknit tarts a füledhez,mint amikor úszás után beragad a víz. Előbb-utőbb ki kell jönnie.

Nem tudom jőt tesz-e, ha ilyen sokáig benne van,de mivel nekem a fülgyulladást már számtalanszor rendbe rakta,nem hiszem,hogy be fog gyulladni tőle.

2014. jan. 12. 14:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Koszonom kedves utolso valaszolo a biztatast! Nagyon orulnek ha igy lenne, igyekszem meleget tenni ra. Eddig nekem is sokat segitett a kovirozsa, most nemtudom mi tortent.

Ezek szerint neked is van gyakran fulgyulladasod?

Nincs erre valami megoldas, hogy ne mindig jojjon elo?

2014. jan. 12. 15:44
 10/10 anonim ***** válasza:

#8-vagyok

Igen elég gyakran van fülgyulladásom az iskolai úszásoktatásnak köszönhetően,főleg a téli időszakban,de szerencsére a kövirózsa eddig mindig kivétel nélkül elmulasztotta 2 nap alatt.

Sajnos nem tudom milyen megoldás lenne,én inkább gyorsan elmulasztom.

Továbbra is kitartás! :) örülök,hogy biztatni tudlak

2014. jan. 12. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!