Porckorongsérv gyógyítható?
Figyelt kérdés
Úgy értem elmúlik (vagy legalább nagy mértékben javul) különböző gyógyszerkészítmények által, műtéti beavatkozás nélkül? Természetesen nem szélsőséges esetre gondolok, hanem egy "átlagos" sérvre.2014. jan. 11. 00:37
1/5 anonim válasza:
Gyógyszerektől nem múlik el a sérv, legfeljebb a gyulladás, az erős fájdalmak csökkennek egy időre.
2/5 anonim válasza:
Ha nem drasztikus, akkor szeretik fél éven belül megműteni:-)Mert elmúlik magától...Zeel.Homeopátiás.Tabletta,(kenőcs)vagy injekció.Az utóbbi receptköteles,de ivókúraként is lehet használni.Ha akut fájdalom van-akkor Traumeel.
3/5 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a speciális gyógytornával? Az sem gyógyítja 100%-osan?
2014. jan. 11. 21:07
4/5 anonim válasza:
Ha rendszeresen csinalod nem jon elo a problema. Nekem gyogyfurdo segitett, uzsas es masszazs, de csak a 15.kezeles utan jott meg a hatasa. ez egy eve volt, borzasztovolt, mert a diklofenak keszitmenyek csokkentettek a fajdalmat, de ahogy abbahagytam ujbol fajt. aztan voltam csontkovacsnal is es azota teljesen jol vagyok. Nemtudom, hogy a furdo vagy csontkovacs segitett mai napig is, de sokan dicserik az utobbit. legkozelebb oda fogok menni, mert mostanaban fulproblemaim vannak igy nem uszhatok mar.
5/5 anonim válasza:
Csontkovács sérvnél tilos. Megrángat, és kiszakadhat. Manuálterápia lehet, az nem olyan drasztikus, de akinél én voltam, azt mondta, hogy ő nem vállal sérves betegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!