Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A barátom eszi a pattanásait...

A barátom eszi a pattanásait és a taknyát is . Normális?

Figyelt kérdés

Szóval Arról lenne szó, hogy egyszer voltunk magyar órán, és az egyik barátom ült mellettem.Utána észre vettem hogy a szája szélén van egy érett sárga pattanás. Már az óra elején elkezdte nyalogatni, utána pedig a fogával is elkezdte piszkálni , mikor pont oda néztem szétfröccsent a pattanás bele a szájába és elkezdte nyalogatni, harapdálni.

Ezt a reakciót végignéztem és egy kérdést tettem fel neki, amire azt válaszolta : "szeretem a pattanást "

Szerintetek ez normális dolog egy 16 éves gyerektől?

Mit tegyek?

2014. jan. 10. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Sz.ard le, 16 éveseknél még sok minden normális :D

Ebben a korban még megtapasztalja az ember a világot, mert nem ismeri, nem tudja eldönteni pontosan mit akar, mit szeret... A fiúk meg már csak fiúk, csinálnak/esznek fura dolgokat :D

2014. jan. 10. 11:57
 2/8 A kérdező kommentje:
De nagyon undorító. azt mondta kis korában leszedte a bárányhimlőjét és megette .
2014. jan. 10. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
A bárányhimlőt nem lehet leszedni!!! Olvass utána!
2014. jan. 10. 12:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekünk ezt mondta
2014. jan. 10. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne kiütéseket lekaparni?

A srác csak annyira kattant, mint az emberek többsége. Csak hát ő kicsit látványosabban. Azért.. ne zárkózz be vele kettesben egy sötét helyre :D

2014. jan. 10. 13:17
 6/8 anonim válasza:
...vagy téged is megesz :D
2014. jan. 10. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem írtam le, de nekem is ez jutott eszembe.. szerintem.. én megenném őt :$
2014. jan. 11. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez komoly? sírok.... :D:D:D:D:D
2014. jan. 14. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!