A barátom eszi a pattanásait és a taknyát is . Normális?
Szóval Arról lenne szó, hogy egyszer voltunk magyar órán, és az egyik barátom ült mellettem.Utána észre vettem hogy a szája szélén van egy érett sárga pattanás. Már az óra elején elkezdte nyalogatni, utána pedig a fogával is elkezdte piszkálni , mikor pont oda néztem szétfröccsent a pattanás bele a szájába és elkezdte nyalogatni, harapdálni.
Ezt a reakciót végignéztem és egy kérdést tettem fel neki, amire azt válaszolta : "szeretem a pattanást "
Szerintetek ez normális dolog egy 16 éves gyerektől?
Mit tegyek?
Sz.ard le, 16 éveseknél még sok minden normális :D
Ebben a korban még megtapasztalja az ember a világot, mert nem ismeri, nem tudja eldönteni pontosan mit akar, mit szeret... A fiúk meg már csak fiúk, csinálnak/esznek fura dolgokat :D
Miért ne lehetne kiütéseket lekaparni?
A srác csak annyira kattant, mint az emberek többsége. Csak hát ő kicsit látványosabban. Azért.. ne zárkózz be vele kettesben egy sötét helyre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!