Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Míért köhögök zárt térben?

Míért köhögök zárt térben?

Figyelt kérdés

szilveszter előtt kezdtem el egy picit köhögni, ami ma már annyit romlott, hogy zárt térben köhögök nagyon, szinte 1 percet nem bírok ki köhögés nélkül, éjszakánként meg annyira köhögök hogy szó szerint viszont látom a vacsorámat és nagyon nehezen tudok elaludni, reggel is az kelt fel, hogy kapar a torkom. Már fáj is a sok köhögéstől. Próbálok inni amikor már nagyon rám jön, amíg iszom semmi bajom. Próbáltam mézes kamilla teát is inni, az sem segített, próbáltam mézet magába kanállal enni meg mézes negrót is... semmi hatása nincs

segítsen valaki pls.

2014. jan. 10. 07:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyrészt korábban kellett volna elkezdeni köhögéscsillapítót szedni, másrészt legalább most már orvoshoz kellene menni. Feltehetően erre a hosszú ideje tartó köhögésre már antibiotikum kell.
2014. jan. 10. 07:53
 2/4 A kérdező kommentje:
értem csak az a helyzet hogy koleszos vagyok és aki itt van sulidoki az kicsit se ért a szakmájához... és pénzem sem igen van gyógyszerre... suliból meg nem hiányozhatok... valami házi megoldást nem tudsz javasolni?
2014. jan. 10. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha csak zárt térben köhögsz, lehet valami irritál.

Figyeld meg, erősebben jelentkezik-e, ha valaki dezodort, légfrissítőt fúj.

Bármilyen hajlakktól fuldokolni tudok.

Ha nagyon meleg, száraz a levegő, az is okozhatja.

Figyeld a szagokat, páratartalmat.

2014. jan. 10. 08:25
 4/4 A kérdező kommentje:
hajlakkot nem használok, és egyedül vagyok, a suliban, otthon, koleszban mindenhogy előjön csak kint nem... olvastam allergiára utaló dolgokat is de eddig még soha nem volt ilyen köhögéses gondom
2014. jan. 10. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!