Betegjogi képviselőhőz forduljak?
Miért kellene a betegjogi képviselőhöz fordulnod és kártérítést kapnod? Örülj, hogy még az előtt végezte el az abortuszt, mielőtt a méhen kívüli terhességed miatt életveszélybe kerültél volna.
A babát akkor sem tarthattad volna meg.
Ha kártérítést szeretnél, akkor inkább ügyvédhez szerintem. Még akkor is lehet peren kívüli megegyezés.
De szerintem ritkán fizet a kórház, még akkor is, ha ehhez hasonló súlyos hibát vétenek.
Betegjogi képviselőhöz akkor érdemes fordulni, ha megsértették a jogaidat, pl. csúnyán beszéltek veled. De ez műhiba szerintem.
Első, te tudod, miről beszélsz? A méhen kívüli terhességbe simán bele lehet halni, függetlenül attól, hogy mit csináltak a méheddel!
Az orvos nem ismert fel egy méhen kívüli terhességet!!! Minek kellene örülni?
Jól értettem? Ab-missed-et hajottak végre nálad, majd rá 3 hétre kiderült, hogy méhen kívüli terhességed van? De akkor mit távolítottak el a méhedből? Nem lehet, hogy ikerterhesség lett volna, tehát volt a méhedben is elhalt embrió, valamint méhen kívül is egy?
Nem tudom mennyire alaposan vizsgáltak, de a méhen kívüli terhesség az első 4 hétben nagyon nehezen állapítható meg. Tudom, mert nekem volt kétszer is. Az 5. hétben volt észrevehető alaposabb vizsgálatok után. Ha esetleg ikerterhességről volt szó, nem biztos, hogy mulasztás történt, ez nagyon ritka, de előfordul.
Na de most a méhen kívüli terhesség akkor nincs ellátva ? csak azért gondolod, hogy az mert a HCG magas? Mola terhességnél egyéb méh lepény betegségnél is magas lehet.
A méhen kívüli terhességet vizsgálatokkal be kell bizonyítani és ellátni de legalábbis megfigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!