Pajzsmirígy túlműködéstől lehet? Írjon aki hallott már ilyenről?
hát ha meg van duzzadva a pajzsirigyed, akkor elképzelhetőnek tűnik, de mindenképp menj el vele a házidokihoz, nem normális hogy fulldokolsz!!!!
Nekem olyan volt egyébként, hogy a nyelvgyök volt megduzzadva, mertbe volt mindenem gyulladva, és amiatt kaptam nagyon nehezen levegeőt, bár azért fulladni nem fulladtam, csak nagyonnagyon kellemetlen volt..
Anyuròl van szò. Van màs baja is...szédül,fogyott 15 kilòt, levan gyengülve teljesen, meg van neki ez a köhögése meg nyakfàjása is. plussz a vàltozò korban is van..A nyakàt màr nézték, a csigolyài meg vannak kopva, de ezzel se tùlzottan foglalkoznak az orvosok..Volt màr kòrhàzban csinàltak sok vizsgàlatot de nem derült ki semmi..Vérvétele
n is volt mondjuk màr nem most és külön pajzsmirìgy vizsgàlatot sem csinàltak neki... Most tovàbb küldték egy màsik korhàzba de oda csak jövőhéten feküdhet be..Rossz ez a várakozàs meg ez a tehetetlenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!