Harom honapja folyamatosan elojovo fulfajasssal, gyulladassal mit tegyek?
Sajnos nem igazan adnak ram semmit, tobbnyire antibiotikumot kapok, de ra par napra ujra fellangol a gyulladas. Nem elhetek antibiotikummal eletem vegeig, nem tudjak kigyogyitani rendesen.
jart valaki hasonlo cipoben, hogy mindig fellangol a gyulladas? Nem tudtok ra valami megoldast? Lenne jobb dolgom is mint hetente a fuleszetre jarni.
Szóval aki tud jó, alapos és lelkiismeretes fülészt névvel, elérhetőséggel, kérem, írjon! Előre is köszönöm mindenkinek.
1-es vagyok :) következőt próbáltad már?
A fülgyulladás elkerülése érdekében érdemes beszerezni orrmosót, aminek a segítségével naponta 1%-os sós (pakisztáni só) oldattal kellene átmosni az orrüreget! Ez fertőtlenítő hatású, a kórokozók nem tudnak a fül felé jutni, így nem fog gyulladás kialakulni!
Orrmosorol meg soha nem hallottam, de pakisztani sorol sem. Ezeket gyogyszertarban tudom beszerezni? Te mar hasznaltal ilyet?
Sooldatot hasznalok naponta, sima konyhasot feloldok valamennyi vizben es azt cseppentek az orromba.
koszonom a tippet!
Ha meg van mas is aki segiteni tud szivesem fogadom.
Kedves utolso valaszolo!
Koszonom szepen, utana nezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!