A sérv az kijöhet később?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy tegnap emeltem valamit, semmit sem éreztem utána, és ma egyszer csak el kezdett fájni.
És attól lehet sérv, hogy guggolásból emeltem fel valamit.
Tehát nem a hátamat, kezemet használtam, hanem a lábamat,combomat.
2014. jan. 7. 15:18
1/9 anonim válasza:
Lehet, de mi fáj? Lágyék? Hát, vagy a lábad vagy mi?
4/9 A kérdező kommentje:
A jobb combom töve, meg úgy felfelé is terjed a fájdalom kicsit. Amúgy ha a herémet előre húzom, akkor húzódik és fáj valamennyire. De most ahogy ülök, a medencecsont (azt hiszem) és a köldököm közt érzem, de amúgy inkább az előző, például ha rosszul lépek.
2014. jan. 7. 15:27
5/9 A kérdező kommentje:
dudort nem érzek
2014. jan. 7. 15:27
6/9 anonim válasza:
Ha nincs dudor, akkor valószínűbb, hogy csak meghúzódott. A lágyéksérv így néz ki:
7/9 A kérdező kommentje:
Néztem már képeket, de ott ahol a képen a köldök és a hímtag közt van a dudor ott nem látszik, de ma is érzem.
Egy orvos látogatással nem vesztek semmit azért.
2014. jan. 8. 12:02
8/9 A kérdező kommentje:
és nyomkodásra sem érzek ott semmit.
2014. jan. 8. 12:03
9/9 anonim válasza:
Így van, ha aggaszt a dolog, menj el dokihoz. Azzal nincs vesztenivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!