Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 2. napja köhögésnél fáj a...

2. napja köhögésnél fáj a hasam alja. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Kicsit meg vagyok fázva, folyik az orrom, köhögök (nem vészesen). Tegnap óta fáj alul középen a hasam alja köhögésnél. Nincs lázam, nem vagyok felfázva.

Mitől lehet? Ha nyújtózkodok akkor is érzem h feszül.

2014. jan. 6. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az izmaid fájnak. Lehet,hogy megerőltetted,de az is lehet,hogy a köhögéstől.
2014. jan. 6. 22:03
 2/11 A kérdező kommentje:
már olyanokat olvasok hogy petefészekrák :-( tiszta ideg vagyok
2014. jan. 6. 22:08
 3/11 A kérdező kommentje:
1 hónapja nagyon ideges vagyok, sokat sírok, sokat vagyok szomorú. Azt írják hogy a petefészek rák tünete lehet a hányinger és a túl hamari teltségérzet. Nálam mindkettő van, de ezt én eddig az idegeskedésnek tulajdonítottam!
2014. jan. 6. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindehhez hány éves vagy?
2014. jan. 6. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként a petefészek gyulladás,a petefészek cysta is okozhat ilyen fájdalmat. Miért gondolsz rögtön rákra? Ráadásul a petefészkek nem középen szoktak fájdalmat okozni,hanem a jobb, a bal,esetleg mindkét oldalon és csak kiterjedt gyulladás után az egész alhasban,de annak lenne más tünete is.
2014. jan. 6. 22:18
 6/11 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok, 1 gyerekem van
2014. jan. 6. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg tényleg az idegeskedés okozza,de egy nőgyógyászati szűrővizsgálat megnyugtathat.
2014. jan. 6. 22:29
 8/11 A kérdező kommentje:

persze, megyek ha kigyógyultam a megfázásból és a takonykórból. Holnap bejelentkezek. Megyek vérvételre is.

4 éve nem voltam nőgyógyásznál, mióta szültem. A napokban kéne megjönnie.

2014. jan. 6. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Attól is fájhat. Szerintem a legkevésbé a rák az esélyes. Létezik ugyan fiatal korban is petefészekrák,de az inkább az idősebb,klimax körüli,utáni nők betegsége. Ne pánikolj!
2014. jan. 6. 22:38
 10/11 A kérdező kommentje:
már mindegy, itt ülök bőgve a gép előtt és olvasok mindenféle okosságot a betegségekről.
2014. jan. 6. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!