Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Újzélandi zőldkagyló kivonatú...

Újzélandi zőldkagyló kivonatú kapszula szedése okoz erős fáldalmat? Öt hete szedem és olyan erős izomláz szerű fáldalmam van az egész testemben, normális ez?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Nincs betegtájékoztatója, amiben írnak mellékhatásokról? Szerintem szüneteltesd a szedését pár hétig, nézd meg, hogy rendbe jössz-e.
2014. jan. 3. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs betegtájékoztatója, a Naturtanya bioboltban vettem. Szerves Újzélandi zöldkagyló kívonat, porckopásra, izűleti nedv potlásra, csontritkulásra ajánlják! Nagyon hirdetik a patikákban is hogy nagyon hatásos, sajnos nekem sokízületi gyulladásom van ezért szedem. Hát mielött elkezdtem szedni akkor olyan szúró lüktető éles fájdalmam volt a térdeimben már hónapok óta, utánna kezdett a könyököm fájni meg a csípőm. Az orthopédus orvos mondta hogy vegyek zőldkagyló kapszulát, mielött gyógyszert írna fel probáljam ki hátha segít!? Az első hetekben erősödött a térdeimben a fájás, de mára (5-hét után ) olyan erős izomláz szerű fájdalmam van az egész testemben mint amikor gyermekkorunkban van amikor "nővünk".
2014. jan. 3. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, lehet, hogy az orvosodat kellene megkérdezni, hogy neki mi a véleménye.
2014. jan. 4. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel természetes anyag, ezért semmiféle mellékhatása nincs.
2015. márc. 20. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!