Mit tegyek? Keressek egy nagyon jó orvost?
9hónappal ezelőtt volt egy laparoscopos ciszta műtétem,a műtét után közölte velem az orvos hogy endometriozisos tüneteim vannak aztán elküldött az urologiára további vizsgálatokra és ott a holyagomon talált az orvos egy cseresznye nagyságú elváltozást.
Aztán majdnem két hónapot vártam az eredményre ami bebizonyítja hogy tényleg endometriozisom van,aztán elküldtek Pécsre további kezelésre.
A 6hónapos injekciós kezelés lejárt de most tényleg nem tudom hogy mi legyen ugyanis beszéltem az orvossal aki megműtött és csak annyit mondott mogorván hogy essek teherbe minnél előbb.
Most nem tudom hogy mi lesz a hólyagomba lévő elváltozással,és különben se akarok még 1-2 évig gyereket.
A másik gondom hogy nem találom gyógyszer nevét mert elkértem a pécsi orvostól a mellék hatásokról szóló papírt,így már azt se tudom hogy milyen kezelést kaptam.A nevét meg nem tudtam megjegyezni.
Pedig a gyerektémát nem árt megfogadni. mi van ha 2 év múlva már nem lehet????
Hány éves vagy?
Nekem autoimmun betegségem van, hasonlót mondtak.(bár mi már szerettünk volna babát, de 2 alkalommal nem sikerült)
1éven át vizsgálgattak mire kiderült h mi a baj, nekem se sok időm maradt.
Most vagyok 23hetes terhes. (már csak a szüléstől tartok)
Egy másik orvost azért nem ártana megkérdezned, az sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!