Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüdőrák para! Ugye nem?

Tüdőrák para! Ugye nem?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok, nő. Dohányoztam 15 évet, de 3 éve leszoktam. Kb egy hónapja volt tüdőgyulladásom, azóta ha köhögök, fáj középen a mellkasom. Most kb egy órája nehézlégzésem van és sípolok, ha levegőt veszek. Az allergiám szokott így jelentkezni, de most nincs sehol pollen. Ilyenkor mindig elővesz a félelem, hogy tüdőrákom van. Tudon, hülyeség... nyugtassatok meg egy kicsit :)
2013. dec. 26. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
16%

Drága Tündérbogár.

Egyem azt a 34 évesen is ennyire buta fejedet. A példádból is látszik, hogy a szép kor nem jár együtt az intelligenciával.

Fogod magad és szépen elbattyogsz a helyi kórházba és bejelentkezel tüdőszűrőre.

De akkor jó... legyen ahogy akarod. :))

Ne aggódj, nincs tüdőrákod! Puszillak! :)

Ui: nem vagyok orvos. :)

Agyhalott barom...

2013. dec. 26. 23:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Jól van, tudom, hogy agyhalott barom vagyok, és tulajdonképpen a többiben is igazad van. Csak tudod ez olyan irracionális félelem, ami jön magától. Nem kell megérteni. De pl ha kiírom, leírom, akkor jobb. Lehet pszichológushoz is kéne mennem a tüdőszűrés után :)

Kösz a választ :)

2013. dec. 26. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Tegyél úgy, ahogy jónak látod kérdező. :))
2013. dec. 26. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első.Te aztán nagyon intelligens vagy....

Kérdező,mindenképpen menj orvoshoz.Lehet hogy még nem gyógyultál meg rendesen, visszaestél.Ne gondolj egyből a legrosszabbra.

2013. dec. 26. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd, ha meg akarsz fulladni, meg olyan fájdalmaid vannak, hogy elviselhetetlen, akkor sem biztos, hogy tüdőrákja van az embernek. Ez még semmi.
2013. dec. 26. 23:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Mindenképpen visszamegyek a háziorvosomhoz, mert tudom, hogy se a sípolás, sem a néha fájó köhögés nem oké.

De sajnos sokszor a legrosszabbra gondolok és a tüdőrák régi, visszatérő parám, sajnos nem tudok vele leszámolni.

Az elsőnek tulajdonképpen sokmindenben igaza van, csak nyersen fogalmaz. Igazából vártam is egy ilyen választ. De köszönöm a tiédet is, megyek orvoshoz. Ez a kérdés kiírás most pszichoterápiának jó.

2013. dec. 26. 23:40
 7/8 Passiflora ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egy alapos kivizsgálás, és addig is nyugalom!! :-)

Ami pedig az első kommentelőt illeti, egyrészt minden elismerésem Neked, hogy nem indulatból és egóból reagáltál az igen kultúráltan megfogalmazott kritikájára, másrészt szerintem az adott szövegkörnyezetben az ominózus megjegyzés inkább úgy hat, mintha saját magára vonatkozna, azt megfogalmazva,

hogy Ő nem orvos, HANEM .......... :-))))

"Ui: nem vagyok orvos. :)

Agyhalott barom..."

Minden jót, jó egészséget Neked, és gratulálok, hogy 15 év után le tudtál szokni a dohányzásról!!

2013. dec. 27. 00:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Amikor a kisfiammal terhes lettem, leszoktam.

Hát, egyrészt tényleg azt gondolom, hogy az első válaszolónak is igaza van, butaság a gyakorin távdiagnózist kérni. Ezt én is tudom, csak terápiás céllal mégis jó volt kiírni. A stílus az nás kérdés, de ha én is ugyanolyan stílusban írok, akkor már átharaptuk volna egymás torkát.

2013. dec. 27. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!