Mi tortent az arcommal?
Figyelt kérdés
az egesz arcom eg viszket hamlik es teljesen voros. mar eleg regota jelen van hogy hamlik es neha bepirosodik de ez most nagyon durva. bekentem bepanthennel csak annyit segit h picit elviselhetobb az ego erzes. eddig kentem koromvirag kremmel,homok tovis kremmel, niveaval, garnier-el de semmi nem hasznal, nagyon kellemetlen :(2013. dec. 24. 09:24
1/3 anonim válasza:
Orvosnál ugye voltál vele? Szerintem okozhatja valami élősködő vagy gombás fertőzés, amit bőrgyógyász meg tud állapítani.
2/3 anonim válasza:
Seborrheás dermatitis. Menj bőrgyógyászhoz, bár tapasztalatom szerint nem nagyon tudnak mit kezdeni vele, gyógyítani nem, csak kezelni lehet, ill. talán elmúlik magától. Ne kenegesd a sok trutyival, nekem a natúr szappannal való arcmosás + shea vaj vált be legjobban, de ki kell kísérletezni, mit szeret legjobban a bőröd.
3/3 A kérdező kommentje:
igen en is a dermatitisre gyanakodok, most kalciumot iszok hatha valami sima allergia es patikai hidrataloval kenegetem. koszonom a valaszokat. amugy most is viszket :(((
2013. dec. 24. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!