Candida elszaporodás kimutatható végbéltörletből?
Ezért írtam, hogy lehet, hogy másik labornak elég a törlet is. :) Nekem is durván lepedékes a nyelvem 2-3 éves korom óta, nagyon gázosodok, sokat járok én is pisilni, szomjas viszont nem vagyok, sőt, alig tudok erővel magamba tömni 1 liter vizet naponta.
Sokszor csináltak már székletből, vérből és hüvelykenetből vizsgálatot, sőt a nyelvemről vett kaparékból is (nekem nem jön le a fehér lepedék, de szintén sokszor van aftám) és mindig negatív voltam candidára. Viszont cukorbeteg vagyok (2-es), ami a szénhidrát anyagcsere zavar miatt okoz lepedékes nyelvet, puffadást szénhidrátdús kajától és szomjúságot.(nálam ez még nincs ugye) Én is alig eszem amúgy, bár nálam ez állandó, nálad nem tudom, hogy mióta.
Furcsálltam amúgy, hogy sosem tenyészett ki candida, mert annyira illet rá minden tünet ami velem volt/van, ezért járok időnként mégis ilyen vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!